• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Wishbonebike

(46)

De multifunctionele 3 in 1 loopfiets groeit mee jouw kind. De Wishbonebike is om te bouwen van een driewielige loopfiets naar een lage loopfiets en vervolgens een hoge loopfiets, ideaal!

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Unieke en bijzondere fiets

Bijzondere loopfiets Multifunctioneel, uniek en bijzonder. Dat is kort samengevat de Wishbonebike. Een driewieler en loopfiets in één. Door het multifunctionele karakter van de fiets is deze jarenlang te gebruiken en is deze bike één van de beste aankopen van veel ouders. Uniek omkeerbaar frame Wat maakt de Wishbonebike nu zo bijzonder? Deze loopfiets is uitgerust met een uniek omkeerbaar frame. Doordat het frame omkeerbaar is, is het zadel verder in hoogte te verstellen dan de gemiddelde loopfiets. Daarnaast wordt de Wisbhonebike geleverd met een lange achteras en met een korte achteras. Hiermee tover je de Wishbonebike gemakkelijk van driewieler om naar tweewieler en visa versa. Dit uniek concept zorgt ervoor dat de Wishbonebike gebruikt kan worden door kinderen vanaf 1 jaar tot en met 5 jaar. Dit jarenlange gebruik staat garant voor veel fietsplezier en maakt de Wishbonebike erg geliefd. Luchtbanden De Wishbonebike loopfiets modellen horen bij de topklasse. Dit is bij vrijwel ieder kenmerkt te zien want voor alles is het beste materiaal gekozen. Kijkend naar de wielen uit zich dit in zeer comfortabele luchtbanden. Deze 12 inch banden gevuld met lucht dempen vrijwel iedere hobbel en bobbel. Dit maakt het dan ook zeer geschikt voor elk wegdek en je kindje hoeft niet bang te zijn voor oneffenheden in het wegdek. Stoepje op, stoepje af kan met gemak met deze wielen.

Diverse uitvoeringen De Wishbonebike is in de loop der jaren behoorlijk doorontwikkeld. Dankzij de feedback van de duizenden tevreden gebruikers, heeft Wishbone Design deze loopfiets - driewieler combinatie in meerdere trendy uitvoeringen gebracht. Naast de Wishbone bike 3 in 1 loopfiets zijn er nu diverse andere modellen, waaronder de Wishbonebike recycled. Deze Wishbone is gemaakt van duurzaam materiaal en op duurzame wijze gefabriceerd.  Meer informatie Bekijk voor meer informatie over onze prachtige Wishbonebike modellen:

Wishbone bike sale Wishbone Bike Wishbone fiets Wishbone loopfiets

Vanuit deze pagina's kun je verder navigeren naar een overzicht van onze unieke modellen. Wij zijn al enkele jaren official dealer van dit hippe merk en wij verkopen dan ook met trots de Wishbonebike loopfiets.

© 2024 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop