• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Wish bone bike

Op zoek naar een Wish bone bike? Bij Houtenloopfiets.nl ben je aan het juiste adres, want wij zijn niet alleen officieel dealer van dit absolute topmerk, maar bieden je ook nog meerdere uitvoeringen aan om een keuze uit te maken. Je kind zal jaren plezier hebben van de oersterke Wish bone bike. Deze loopfiets heeft namelijk een geweldig 3 in 1 ontwerp.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Duurzame Wishbonebike loopfiets

De Wish bone bike is niet alleen ontstaan uit een oersterk concept, maar is ook nog eens oersterk te noemen. Dat komt door het gebruik van gecertificeerd plantagehout, dat over een hoge kwaliteit beschikt en bovendien als ecologisch verantwoord kan worden beschouwd. De loopfietsen van dit merk worden ontwikkeld en vervaardigd in Nieuw-Zeeland en zijn onder ouders en kinderen in Nederland enorm populair. Dat komt onder meer door de beleving die kinderen ervaring, want dat is steeds weer een unieke beleving. Naarmate je kind groter groeit, kan de Wish bone bike in plaats van een driewieler een tweewieler worden. Als je kind daarna de leeftijd van ongeveer 4 jaar bereikt of al eerder te groot is geworden om er comfortabel gebruik van te maken, dan keer je het frame om.

Door het omkeren van het frame komen het zadel en het stuur ten opzichte van de grond weer hoger te staan en heeft je kind er net zolang plezier van tot het moment is gekomen om over te stappen op een echte fiets met trappers. Doordat je kind al goed het evenwicht heeft leren bewaren op de Wish bone bike, zal het leren fietsen op een echte fiets zo gebeurd zijn. Even oefenen en je kind fietst zo weg. De Wish bone bikes zijn op basis van het 3 in 1 concept geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot een leeftijd van ongeveer 5 jaar. Kinderen vinden het fantastisch om zich op een loopfiets voort te bewegen en dat zal na verloop van tijd steeds sneller gaan. Je kunt in ons aanbod meerdere loopfietsen van dit merk vinden in uiteenlopende kleuren en in speciale edities. Wij zijn officieel dealer, zodat je bij ons op volledige garantie en service kunt rekenen bij de aanschaf van een Wish bone bike.

Contact

Houtenloopfiets.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228099
Contact
Facebook

© 2022 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord