• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Loopfiets hout 1 jaar

De loopfiets hout 1 jaar is bijzonder omdat alleen de kleinste loopfietsjes geschikt zijn voor kinderen van 12 maanden of ouder. Wij hebben een ruim aanbod met geschikte modellen speciaal voor jonge kinderen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Stoere houten loopfietsen

Ruim aanbod

Bij ons vind je een loopfiets hout 1 jaar in de leukste uitvoeringen en in veel verschillende modellen, zodat er genoeg keuze wordt geboden. Dat maakt meteen dat je met je voorkeuren voor design, ontwerp en uitvoering van het frame rekening kunt houden.

Een houten basis

Bij een loopfietsje hout 1 jaar vormt hout altijd de basis met een houten frame en kunnen overige onderdelen van andere materialen zijn gemaakt, zoals de wielen of handvaten. Het materiaalgebruik verschilt overigens weer per model en dat is snel na te gaan als je de specificaties van een bepaalde loopfiets hout 1 jaar bekijkt. De kenmerken zijn bij iedere afbeelding beschikbaar, zodat je gelijk kunt zien of het betreffende model geschikt is of niet. Het aanbod met loopfietsen van hout voor kinderen vanaf 1 jaar wordt in een overzicht getoond. Wij bieden namelijk een assortiment aan dat per leeftijdsgroep gespecificeerd is.

Verschillende kleurtjes

Bij een loopfiets hout 1 jaar mag het materiaal dan de boventoon voeren, maar dat betekent nog niet dat er geen kleur aan is toegevoegd. De meeste modellen bestaan uit een combinatie van blank of gekleurd hout met een kleur die weer afhankelijk is van het thema of het ontwerp. Wij hebben allerlei soorten kleuren in bijvoorbeeld een effen uitvoering of in een meerkleurig ontwerp, maar ook met leuke dessins. Alle loopfietsjes voor kinderen vanaf 1 jaar zijn voorzien van drie of vier wielen. Dat garandeert de stabiliteit tijdens het voortbewegen, want het kan op die leeftijd soms nog wat lastig zijn het evenwicht goed te bewaren. 

Diverse leeftijdscategorieën

Een houten loopfiets is verkrijgbaar voor kinderen in verschillende leeftijden. Voor iedereen is er een geschikt model te vinden. Jong en oud. Jongen en meisje. Belangrijk is te letten op de adviesleeftijd die wij aan een loopfiets gekoppelt hebben. Wij hebben verschillende categorieën waarin we de fietsen onderverdelen. Deze zijn: 1 jaar, 1,5 jaar, 2 jaar, 2,5 jaar en 3 jaar. Wij raden je altijd aan een eerste selectie te maken op basis van deze leeftijdscategorie. Hierna kun je letten op zaken als een in hoogte verstelbaar zadel, omkeerbaar frame en de optie de tweewieler ook te gebruiken als driewieler.

Verschillende soorten wielen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een selectie te maken op basis van de wielen. Voor jonge kinderen is het vaak van belang om te kiezen voor een fietsje met minimaal drie wielen. Drie of vier wielen geven namelijk de stabiliteit en de stevigheid die kids vanaf 1 jaar nodig hebben. Naast het aantal wielen, kunt u een keuze maken uit het soort wielen. Omdat de fietsjes door de beginnende loopfietsgebruikers vaak in en om het huis gebruikt worden, raden wij aan om te kiezen voor soft-comfort wielen. Soft-comfort wielen zijn wielen die niet lek kunnen en geluidsarm zijn. Gemaakt van schuim of rubber en bij uitstek geschikt voor gebruik in (woon)kamers.

Online bestellen

Loopfiets hout 1 jaar is een uitstekende keuze vanwege het natuurlijke materiaal en natuurlijk omdat je kind er enorm veel plezier aan beleeft. De loopfietsen van hout voor jonge kinderen hebben een authentiek voorkomen en zijn bovendien ook nog eens duurzaam. Als je een keuze hebt gemaakt, dan kun je de loopfiets hout 1 jaar online bestellen en rekenen op een snelle bezorgservice. Wij kunnen al binnen één dag uw bestelling op het gewenste adres bezorgen.

© 2024 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop