• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Wishbone loopfiets

De Wishbone loopfiets is afkomstig van een bedrijf dat in Nieuw-Zeeland is gevestigd. Dit bedrijf besteedt bij het produceren van loopfietsen niet alleen aandacht aan het comfort en gebruiksgemak voor kinderen. De Wishbone loopfiets komt namelijk op een ecologisch verantwoorde manier tot stand, zoals met het gebruik van hout als basismateriaal. 

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Wishbone bike loopfietsen

De Wishbone loopfiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Nederland en dat geldt ook voor vele andere landen. Het Nieuw-Zeelandse bedrijf is ooit klein begonnen, maar nu uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van duurzame loopfietsen. Het doel van dit bedrijf is om ontwerpen te creëren die kinderen een andere beleving geeft en waarbij er gestreefd wordt naar duurzaamheid en vrijetijdsbeleving buiten de deur. Als je kind op een Wishbonebike loopfiets naar buiten wil, dan ga jij natuurlijk mee. Samen met je kind buiten genieten zonder er met de auto op uit te gaan, levert een bijdrage aan een schoner milieu. Dat lijkt wat vergezocht van dit bedrijf, maar het is wel zo. Net als dat een Wishbone loopfiets ook als designstuk in een interieur past zonder dat er ooit een kind gebruik van maakt en om zo als kunstobject te dienen en niet als speelgoed.

De kracht van dit merk is een combinatie van factoren, namelijk het op een ecologisch verantwoorde manier ontwikkelen van loopfietsen met een uniek design. Het unieke design staat voor vele jaren plezier beleven aan de Wishbone loopfiets. Er kan van een driewieler een tweewieler worden gemaakt en bovendien kunnen door de lange levensduur ook broertjes en zusjes er gebruik van maken. Als het jongste kind van het gezin overstapt op een echte fiets, kan de Wishbone loopfiets weer worden doorgegeven aan een kind buiten het gezin. Ook dat is de gedachte van dit bedrijf bij de productie van de loopfietsen. Houtenloopfiets.nl is officieel dealer van het merk en heeft naast een diversiteit aan uitvoeringen ook alle onderdelen in huis. Volledige garantie en service wordt dan ook gegarandeerd bij de aanschaf van een Wishbone loopfiets.

Contact

Houtenloopfiets.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228099
Contact
Facebook

© 2022 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord