• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Wishbonebike 3 in 1

De Wishbonebike 3 in 1 is een geweldige loopfiets die uniek is in het ontwerp. Uiteraard heeft Houtenloopfiets.nl dit originele model opgenomen in het assortiment en ook nog eens in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo kun je met volledige garantie en service de ideale Wishbonebike 3 in 1 bestellen, waar je kind vele jaren plezier aan beleeft.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Verstelbare loopfiets

Geschikt voor jonge kinderen De Wishbonebike 3 in1 is een van de meest originele en unieke loopfietsen die Houtenloopfiets.nl in het assortiment beschikbaar heeft. Het ontwerp is doordacht en innovatief, want de loopfiets kan eerst als een driewieler worden gebruikt om daarna op een eenvoudige manier te worden omgetoverd tot een tweewieler. Als driewieler is de Wishbonebike 3 in 1 geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Als je kind zelfstandig het evenwicht kan bewaren, kan de loopfiets worden omgeturnd tot een tweewieler. Dat doe je door de twee wielen uit de achteras te halen en één wiel weer terug te plaatsen. Je kind dan weer lange tijd vooruit met de originele houten loopfiets. Tot het moment dat je kind ineens gegroeid is en het niet meer comfortabel is om er gebruik van te maken. Op dat moment is het tijd om het frame om te draaien, zodat je kind er nog langer plezier van heeft.

Veel pluspunten De Wishbonebike 3 in 1 loopfiets met een design waarover is nagedacht, is voor ieder kind ideaal. Het gebruiksgemak is namelijk groot. Dat begint al bij het eenvoudig opstappen en door het comfort dat geboden wordt door het perfect gevormde zadel dat de beste ondersteuning biedt. Het stuur is wendbaar en heeft brede handvaten, zodat je kind een goede grip heeft. De houten Wishbonebike 3 in 1 biedt door het stevige materiaal de beste stabiliteit en bovendien is de loopfiets hierdoor ook duurzaam. Overigens worden de Wishbonebikes van hout op een ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van gecertificeerd plantagehout. Tot slot heeft de Wishbonebike 3 in 1 een geweldig hip en trendy design. Houtenloopfiets.nl treedt op als officieel dealer van dit merk en u kunt dan ook op een volledige garantie en service rekenen.  Wielen Wat wellicht ook de moeite waard is om te vermelden, is dat de Wishbonebike uitgerust is met 12 inch luchtbanden. Luchtbanden geven optimaal comfort tijdens het rijden. De lucht in de banden dempen vrijwel iedere oneffenheid in eht wegdek. Dit maakt de banden dan ook bij uitstek geschikt voor buiten. Stoepje op en stoepje af, het kan allemaal met een loopfiets van dit bekende merk voorzien van luchtbanden. 

Contact

Houtenloopfiets.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228099
Contact
Facebook

© 2022 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord