• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Wishbone bike sale

Wishbone bike sale? Bij houtenloopfiets.nl ben je altijd verzekerd van de scherpste prijzen voor alle loopfietsen. Ook voor een Wishbone bike sale kun je bij ons terecht en profiteren van extra voordelen. Wij treden namens dit merk op als officieel dealer en bieden je volledige garantie en service. Bovendien hebben wij alle onderdelen beschikbaar. 

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voordelige Wishbonebike

Bij Houtenloopfiets.nl is er altijd sprake van een Wishbone bike sale doordat wij de loopfietsen constant op voorraad hebben en je uit verschillende modellen een keuze kunt maken. Wij hebben bovendien regelmatig aanbiedingen met een tijdelijk karakter, zodat er in dat geval extra geprofiteerd kan worden van een Wishbone bike sale. De loopfietsen van dit merk worden in Nieuw-Zeeland geproduceerd. Met betrekking tot de originele houten versies geldt dat er bij de ontwikkeling en vervaardiging van de modellen gebruik is gemaakt van gecertificeerd plantagehout. Dat betekent dat de loopfietsen op een ecologisch verantwoorde wijze tot stand zijn gekomen. Het bedrijf houdt in meerdere opzichten rekening met het milieu, want naast de lijn van houten loopfietsen geldt dat er ook sprake is van een geryclede serie van kunststoffen modellen.

Als je gebruikmaakt van de mogelijkheden die een Wishbone bike sale te bieden heeft, profiteer je bij Houtenloopfiets.nl van extra voordelen. Aangezien wij officieel dealer zijn van Wishbone kunnen wij altijd volledige garantie en service garanderen. Daarnaast hebben wij de beschikking over alle onderdelen die dan ook gemakkelijkl leverbaar zijn. Bij de keuze voor een Wishbone bike maak je een keuze waar je kind echt jarenlang plezier aan beleeft. Alle modellen beschikken over het unieke kenmerk dat er sprake is van een drie in één model. De loopfiets kan eerst als driewieler en daarna als tweewieler gebruikt worden. Daarmee houdt het echter nog niet op, want het zadel en het stuur kunnen hoger worden door het frame om te draaien. Zo heeft je kind er vanaf een leeftijd van 1 jaar meerdere jaren plezier van. Bovendien is het een geweldige opstap om op een gewone fiets te leren fietsen. Doe je voordeel met de Wishbone bike sale en profiteer van alle andere voordelen.

Contact

Houtenloopfiets.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228099
Contact
Facebook

© 2022 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord