• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Wishbone bike

Wishbone Bike is een gerenommeerd merk op het gebied van de ontwikkeling van ecologisch en duurzaam verantwoorde loopfietsen. De houten loopfietsen blinken uit in originaliteit en groeien mee met je kind. Houtenloopfiets.nl treedt op als officieel dealer van Wishbone Bike. Wij bieden je volledige garantie en service en hebben alle onderdelen in huis.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hoge kwaliteit

Wishbone Bike is de loopfiets onder de loopfietsen en daar liggen meerdere redenen aan ten grondslag. Het is namelijk voor ieder kind een beleving om zich voort te bewegen op een Wishbone Bike. De jongste kinderen zullen zelf nog weinig waarde hechten aan de stijl en het design van de modellen, maar ervaren wel hoe het is om met alle gemak van de wereld vooruit te komen. Zelfs voor kinderen van 1 jaar is de beleving uniek te noemen en die beleving blijft ook bij het bereiken van de leeftijd van 2 jaar. De loopfietsjes van dit merk groeien namelijk mee met de kinderen die natuurlijk ook in de lengte groeien als ze ouder worden. Het hout vormt het basismateriaal, maar dit merk maakt ook gebruik gerecyclede materialen om speelgoed van te maken.

De Wishbone Bike is in het verleden verschillende keren bekroond met internationale awards die onder meer werend toegekend op basis van innovatieve toepassingen en op basis van de unieke stijl en origineel design. Zo is onder meer de Time Magazine & Style Design award toegekend net als de JPMA Innovation Award en de award voor Best Baby & Infantproduct. Als je voor je kind een Wishbone Bike aanschaft, dan weet je zeker dat je een goede keuze maakt. De loopfiets kan jarenlang meegaan en dat is ook precies de gedachte die achter de ontwikkeling van dit model zit. Meerdere kinderen in het gezin kunnen er gebruik van maken en door het duurzame karakter kunnen ook andere kinderen daarna weer lange tijd plezier hebben van een Wishbone Bike. Bij Houtenloopfiets.nl kun je een keuze maken uit diverse uitvoeringen en aangezien wij officieel dealer zijn van dit merk bieden wij volledige garantie en service.

Contact

Houtenloopfiets.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228099
Contact
Facebook

© 2022 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord