• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Wishbone bike recycled

Wishbone bike recycled? Dit merk dat loopfietsen produceert, doet dat altijd op ecologische verantwoorde wijze en maakt bovendien onder meer gebruik van materialen die al eens gebruikt zijn. Het resultaat mag er zijn, want een Wishbone bike recycled is een fantastisch eindproduct van hergebruikte materialen. Wij hebben Wishbonebikes in het assortiment.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Duurzame loopfiets

De Wishbone bike recycled is van ander materiaal gemaakt, dan de traditionele houten Wishbonebike 3 in 1. De loopfiets van gerecycled materiaal bestaat namelijk uit kunststof en beschikt ook over andere kenmerken. Kunststof is bijzonder stevig materiaal en het ontwerp van de Wishbone bike recycled is lager dan de oorspronkelijke houten loopfiets. Bovendien kan de versie in kunststof nog hoger versteld worden en is het materiaal bestand tegen alle weersinvloeden. Nu zal je kind niet zo snel op de loopfiets naar buiten gaan als het regent, maar als het speelgoed buiten wordt neergezet, dan is dat uiteraard wel een pluspunt. De kunststoffen versie is vervaardigd van gerecyclede tapijten en wordt net als de houten loopfietsen van dit merk geproduceerd in Nieuw-Zeeland.

Niet alleen de Wishbone bike is recycled, maar ook het verpakkingsmateriaal. Zo kan er echt gesproken worden van een duurzaam product. De verpakking is namelijk vervaardigd van biologisch katoen en gerecycled karton. Qua design is er verder geen verschil met de houten loopfiets van dit merk en ook is het concept 3 in 1 in stand gebleven. Dat betekent dat kinderen er van kleins af aan meerdere jaren plezier aan kunnen beleven. Eerst als stabiele driewieler als je kind het evenwicht nog niet goed kan houden en daarna als tweewieler. De laatste optie van het 3 in 1 model van de Wishbone bike recycled is dat het frame ook kan worden omgedraaid, zodat de loopfiets nog langer mee kan gaan. De hoogte van het zadel en stuur zijn dan namelijk afgestemd op de lengte van vierjarigen. Dit is dan ook een loopfiets die met je kind meegroeit en op een verantwoorde manier is geproduceerd. Houtenloopfiets.nl vertegenwoordigt dit merk als officieel dealer, zodat er sprake is van volledige garantie en service. 

Contact

Houtenloopfiets.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228099
Contact
Facebook

© 2022 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord