• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Wishbone fiets

Een Wishbone fiets is een loopfiets die op drie verschillende manieren gebruikt kan worden en daarom ook met je kind kan meegroeien. Het is niet voor niets dat steeds meer ouders de keuze maken om bij de aanschaf van een loopfiets de voorkeur te geven aan een 3 in 1 Wishbone fiets. Bij Houtenloopfiets.nl heb je de keuze uit meerdere originele modellen. 

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Wishbonebike loopfiets

Een Wishbone fiets biedt vele voordelen en is ten aanzien van diverse aspecten uniek en origineel te noemen. Ieder kind zal snel uit de voeten kunnen met een loopfiets van dit merk dat gevestigd is in Nieuw-Zeeland en 3 in 1 loopfietsen op een ecologisch verantwoorde manier produceert. Bij de vervaardiging wordt er namelijk van gecertificeerd plantagehout gebruik gemaakt en dat toont het duurzame karakter al aan. De Wishbone fiets is sterk en duurzaam en wordt met volledige garantie en service door ons als officieel dealer van dit merk geleverd. Uiteraard kan het voorkomen dat er een onderdeel moet worden vervangen en dat is bij Houtenloopfiets.nl geen enkel probleem, daar wij alle onderdelen voor de Wishbone fietsen in huis hebben.

Een Wishbone fiets is anders in vergelijking met andere loopfietsen en dat uit zich op meerdere vlakken. Bijvoorbeeld in de vormgeving van het model met een gemakkelijke opstap en stabiliteit als de fiets als driewieler gebruikt wordt door kinderen van 1 jaar. Elk kind zal een unieke ervaring beleven en dat geldt ook als er van de tweede optie gebruik wordt gemaakt en de Wishbone fiets wordt omgeturnd tot een tweewieler. Dat biedt kinderen weer de volgende uitdaging doordat zelf het evenwicht moet worden gevonden en gehouden. Zelfs als je kind nog weer groter wordt, blijft de beleving uniek. Het frame kan dan namelijk worden omgedraaid, zodat je kind nog hoger zit en het gevoel ervaart op een echte fiets te zitten, maar dan zonder trappers. Dat biedt meteen perspectief voor het moment dat je kind overstapt naar een model met trappers, want met het evenwicht zit het dan al goed. In alle opzichten is de Wishbone fiets dan ook uniek te noemen.

Contact

Houtenloopfiets.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228099
Contact
Facebook

© 2022 Houtenloopfiets.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord